Home - BLOG
AANBIEDINGEN

Blog - Laatste nieuws

Vintage Gieter nu ook in het formaat Small verkrijgbaar.

15 April 2019

Vorig jaar was de Gieter Vintage Esschert Design een échte eyecatcher. Iedereen die voorbij onze winkel liep moest en zou de gieter even optillen en kijken wat de prijs is. Het was en is nog steeds een hardloper. Deze gieter noemen we inmiddels de Vintage Large Gieter, want vanaf dit voorjaar (2019) is tevens de kleinere gieter verkrijgbaar. Juist voor de mensen die een kleinere tuin hebben of slechts over een balkon beschikken is de gieter Small erg handig. Maar... binnen staat de gieter ook erg leuk en is niet te zwaar in gebruik.

De vintage gieter is gemaakt in de vorm van een koffiekan en is in drie poederachtige kleuren verkrijgbaar... blauw, groen én wit.

De grote gieter heeft een inhoud voor 9,7 liter water, de kleine voor 2 liter water.

Heel veel keuze in zomerse jurkjes.

We hebben een ruime keuze in zomerse jurkjes! Halterjurkjes, wikkeljurkjes, lange doorknoopjurkjes en strandjurkjes, kijk maar gauw onder het kopje Fashion en selecteer jurkjes. 

 

Mondkapjes

Midden april heb ik op mijn privé facebook account een bericht geplaatst over de mondkapjes. Het was meer uit recalcitrant gedrag van mijn kant uit. In de media hoor en lees ik dat er geen mondkapjes te verkrijgen zijn. Hoe kan het dan dat ik, als fashion- en lifestyle ondernemer er wél aan kan komen. Op dit bericht kreeg ik zoveel reacties dat ik besloten heb er bij mijn leverancier een aantal te bestellen. Vorige week heb ik de mondkapjes bij mijn leverancier opgehaald en binnen een dag was ik ze kwijt. Weer wilde ik er een aantal bestellen, maar de prijzen gingen zo omhoog dat ik besloten heb ze rechtstreeks bij een van mijn Chineze contacten te bestellen. Gisteravond hoorde ik MP Rutte vertellen dat ze vanaf 1 juni a.s. in het openbaar vervoer verplicht zijn. Ook bij de KLM zijn ze verplicht. Vorige week kon je ook niet om de mondkapjes heen bij het shoppen en tanken in Duitsland.

Uiteraard werken de mondkapjes alleen in combinatie met een goede hygiëne, zoals het regelmatig handen wassen.

Bij het artikel op onze website hebben we een nog uitgebreidere tekst staan én met het advies hoe te dragen.

 

 

Volgende
© 2014 senequier.nl - My Webshop webwinkel
Algemene Voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Sitemap