Home - Schoenen - Bandajanas Slippers&Accessoires
AANBIEDINGEN

Bandajanas Slippers&Accessoires

Trendy teenslippers die je naar wens kunt samenstellen

Mix en match je eigen trendy teenslippers met de verwisselbare banden en gave accessoires van Bandajanas. Wat dacht je van unieke slippers in Ibiza of Boho style met kwastjes, hip met bling bling of stoer met kralen? Doordat je deze gave teenslippers iedere keer weer opnieuw kunt stylen, worden het unieke slippers die je kunt combineren  met elke gewenste outfit! Je kunt je eigen unieke slippers samenstellen aan de hand van de vele verwisselbare bandensets en accessoires. De comfortabele slippers hebben een zacht voetbed en worden gemaakt van eco vriendelijk foam. 

Hoe stel ik mijn Bandajanas slippers samen?

Het is mogelijk om in drie stappen een paar unieke slippers samen te stellen. Kies een basisslipper, selecteer de gewenste banden en accessoires en je Bandajanas slipper is compleet! Rijg de banden gemakkelijk door de leren lus en kies zelf hoe je deze gave teenslippers wilt dragen. Misschien wel sportief en laag om je enkel of  juist spannend en speels hoog om je been?

De slippers worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing in een leuke canvasbag.

Sorteer op:  
Artikel 1 tot en met 21 (van 61 artikel) Pagina(s) gevonden: 123
Artikel 1 tot en met 21 (van 61 artikel) Pagina(s) gevonden: 123

De Bandajanas slipper is met veel passie ontworpen in Amsterdam en wordt zo duurzaam als mogelijk geproduceerd in China, Thailand en Europa.

In China heeft Bandajanas een aantal fabrieken bezocht en verschillende samples laten maken en eindeloos getest op comfort. Je wilt niet weten hoe vaak ze met blaren tussen de tenen thuiskwamen. Uiteindelijk hebben ze een keuze gemaakt voor een fabrikant die ook slippers produceert voor oa Ralph Lauren en Guess en voldoet aan alle certificaten waarin kinderarbeid wordt uitgesloten.

Dit bedrijf heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan door oa de keuze van materialen en een mooi ontwikkelprogramma voor haar werknemers. 

 

 

"Wij willen geen fancy slippers laten maken door uitgebuite mensen op blote voeten..."

Het meeste materiaal voor de banden van de slippers wordt gemaakt in Europa van restmateriaal uit de textielindustrie.

Vervolgens worden de bandensets met veel plezier geknoopt door sociale werkplaatsen.

De Bandajanas slippers worden inmiddels in winkels in Nederland, Duitsland, België,Oostenrijk, Zwitserland en Portugal verkocht.

Ook worden ze helaas al gekopieerd. Ze vinden het een reuze compliment dat ze zo populair zijn maar doen liever eerlijk zaken en vinden het vervelend dat er geld wordt verdiend met 'snelle copy handel'. Ze gaan gewoon lekker door met het ontwikkelen van het concept, daar zijn ze goed in gebleken.

© 2014 senequier.nl - My Webshop webwinkel
Algemene Voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Sitemap