Home - Tassen - Reistassen / Trolleys - Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin)
AANBIEDINGEN
Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin)
Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin) Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin) Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin)
Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin) Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin) Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin)

Claymore Trolley Red Argyle 52 cm (Cabin)

Artikelnummer: 8843/52
LEVERTIJD: 1-3 werkdagen

Wanneer u ècht wilt dat uw koffer opvalt op de bagageband, kiest u voor Claymore.

DEZE TROLLEY MAG ALS HANDBAGAGE MEE - CABINE - HANDLUGGAGE

Claymore is een Europees product en dat is te zien. Niet alleen vanwege de mooie prints, maar ook vanwege de unieke vormgeving. Zo zijn de hoogglans schalen en trekstangen van de koffers licht gebogen van vorm. Alle Claymore koffers en beauty cases zijn gemaakt van polycarbonaat. Hierdoor is deze reisbagage licht, sterk èn duurzaam. De twee 'inline skate wielen' zorgen voor extra stabiliteit en een rustiger transport. De koffers zijn van binnen altijd volledig gestoffeerd en voorzien van een tussenschot. De trolleys zijn rondom afgewerkt met een nylon band en grotendeels met een rits. Deze ritsen zijn van de hoogste kwaliteit.

Alle Claymore koffers zijn met behulp van een rits te vergroten. Omdat de koffers 15 tot 20% te vergroten zijn, zijn ze geschikt voor meerdere reisduren.

Handbagage koffer uit de Red Argyle Serie van Claymore. De koffer is voorzien van een luxe interieur en een in hoogte verstelbare trekstang.
Claymore koffers staan voor kwaliteit en vrolijkheid.

Merk: Claymore
Type: Red Argyle
Afmetingen: 52 x 23 / 28 x 38 cm
Inhoud: 45/55 liter
Gewicht: 3,7 kilo
Materiaal: Polycarbonaat

PRIJS: 89,95
Aantal:
© 2014 senequier.nl - My Webshop webwinkel
Algemene Voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Sitemap