Over Senequier

In 2008 zijn we met onze webwinkel www.senequier.nl begonnen. In 2012 hebben we daarnaast een winkel in Losser geopend. In 2014 hebben we naast Senequier de webwinkel www.kruiken.com geopend, gespecialiseerd in warmwaterkruiken, warmteknuffels en heat packs. Tijdens de eerste verplichte sluiting in 2020 (i.vm. de Coronamaatregelen), het succes op internet en de angst bij consumenten om fysiek te winkelen hebben we de beslissing genomen met de winkel te stoppen. Sinds november 2021 zijn wij te vinden in ons magazijn op een groot industrieterrein in Enschede.

Bij Senequier.nl vind je een zeer uitgebreide collectie fashion, accessoires en lifestyle artikelen. We hebben voor iedere doelgroep een passend artikel. Voor vragen kun je ons via de e-mail of whatsapp bereiken. We proberen je binnen vier uur een reactie te geven.
Al onze artikelen hebben we op voorraad, je kunt je bestelling snel tegemoet zien. Inpakken voor een cadeautje? Laat het ons weten, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit wil zeggen dat we goed kijken naar de herkomst van artikelen die wellicht door kinderhanden zijn gemaakt of waarbij dieren op een niet respectvolle manier worden behandeld. Deze artikelen nemen we niet op in het assortiment.

Het verzenden van de artikelen naar onze klanten gebeurt zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier. We hergebruiken dozen, verpakkings- en vulmateriaal van onze leveranciers. Daarnaast maken we gebruik van Chips (flo-pak Bio/natural) om jouw bestelde breekbare artikelen zonder breuk af te leveren. Deze chips zijn gemaakt van natuurlijk zetmeel en dus afbreekbaar in de natuur. Onze verzendzakken zijn gemaakt van gerecycled plastic. Afval wordt tevens zoveel mogelijk gescheiden, via oud papier en plastic inname.

We wensen je alvast veel plezier in onze webwinkel en kijk ook eens op www.kruiken.com.

Ga je een artikel bestellen, dan zorgen wij ervoor dat het pakket zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Veel plezier van je aankoop.

Mary-Ann Ferris, eigenaresse